Prestige Oktatási Stúdió
Szertartásvezető tanfolyam, képzés Szertartásvezető tanfolyam, képzés
Szertartásvezető tanfolyam, képzés

Hallgatói Vélemények

 • Bárkányi Móni

  Bárkányi MóniCeremóniamester és szertartásvezető

  Hogy mindennel végzett tanuló vagyok -e, azt így nem merem kijelenteni, mert még mindig csiklandoz egy - két tanfolyam. Ha a Prestige-ben kóstoltál bele ebbe a "tortába", utána tuti rákapsz!
  Elfogultság nélkül mondom, hogy minden tanfolyam nagyon igényes, szakmában elismert, neves oktatókkal. Aki idetéved, biztos alapokkal hajókázhat tovább a nagy esküvői tengeren...
  Nemcsak a szakmai része tetszett, hanem az, hogy szemléletet kaptunk, és ezen keresztül belénk ivódott, hogy csak alázattal, vagy sehogy...
  Egyszerre éreztem hogy "hű, van még mit tanulni", és azt, hogy itt önmagam lehetek, mert megkapom a segítséget, hogy megvalósítsam amit elképzeltem.
  Ceremóniamester, aki (ahogy a mellékelt ábra is mutatja) nőből van. :)
  Timiéknél a hangulat laza, a tanítás viszont nem lazáskodó. Ilyen közegben a tanfolyamokon barátságok szövődtek, akikkel azóta is segítjük egymást, és örülünk egymás sikereinek.

  A kedvenc részeim mindig az oktatók személyes tapasztalataiból kerekedett Stand-Up, hogyan oldottak meg helyzeteket.
  Ezek igazi gyöngyszemek voltak, amiből szintén lehetett tanulni, és akadt bőven, mert ahol esküvő van, ott ugye bármi megtörténhet. :)

 • Bene Barbara

  Bene BarbaraÉnekesnő, Dimenzió Esküvő és Party Zenekar

  Egy korszakváltás kezdete volt Timi tanfolyama számomra, tele új álmokkal és lehetőségekkel. Ma az esküvők nélkül elképzelhetetlen lenne az életem :)

 • Cserpes Laura

  Cserpes LauraÉnekesnő

  Profizmus, barátságos légkör, jó hangulat, szuper előadások, Timitől megszokott színvonal. Örülök, hogy én is itt lehettem! :)

 • Elekes Enikő

  Elekes EnikőEsküvőszervező, Kézdivásárhely

  A Prestige Oktatási Stúdió lehetővé tette számomra, hogy olyannal foglalkozhassak,amit igazán szeretek! Az órák mindig érdekesek és tanulságosak voltak, így nem volt kérdés számomra,hogy a 800 km-es távolság ellenére is részt veszek rajtuk.
  Köszönettel tartozom, hogy 10 éve büszkén így mutatkozhatok be:
  Elekes Enikő, okleveles esküvőszervező.

 • Gali Renáta

  Gali RenátaProfesszionális sminkes

  Több éve dolgoztam sminkesként, amikor beiratkoztam a Prestige Oktatási Stúdió esküvőszervező képzésére. Korántsem a pályamódosítás motivált, megláttam a tanfolyamban azt a lehetőséget, aminek hála további erőségekkel bővíthettem az esküvői sminkes szolgáltatásomat. A tudásanyag kellő rálátást biztosított a kapcsolódó szolgáltatók munkájára, a szervezés minden gyakorlati kérdésére. Az eredmény? Magabiztos rutin bármilyen felmerülő probléma megoldásához a nagy nap során, illetve egy olyan gyakorlati tipp/túlélőcsomag összeállítása a menyasszonyoknak, amely megrendelések és elégedettség tekintetében egyaránt meghálálja magát. Mindegy, hogy valaki most tervezi esküvőszervezőként megvetni a lábát a piacon, vagy épp a kapcsolódó területek szolgáltatójaként szeretne rálátást szerezni a szervezés minden elemére, a Prestige csapatára és képzésre egyaránt számíthat. Összeszedett tanmenet, kiváló tudásanyag, jó oktatók. 100%-ban megkaptam, amiért jöttem.

 • Gerhardt Mónika

  Gerhardt MónikaAngol-magyar okleveles szertartásvezető

  2004. óta dolgozom az esküvő szakmában, de úgy gondolom, hogy egy jó pap is holtig tanul, a szertartásvezető pedig pláne. :)

  Éppen ezért, tanulni mindig jó dolog és a gyakorlatban elsajátított dolgokat elméletben, a tanfolyamon is remekül használhatom, főleg az apró finomságok, részletek bővítése és elsajátítása érdekében.
  Az alábbi tanfolyamokat végeztem el a Prestige Oktatási Stúdióban, és semmiképp nem hagytam volna ki:
  2004. Esküvőszervező tanfolyam
  2014. Kulturális rendezvényszervező tanfolyam
  2016. Szertartásvezető tanfolyam

 • Herendi Gábor

  Herendi GáborRendezvényszervező, műsorvezető

  2013-ban két OKJ-s tanfolyamon is részt vettem a Rátkai Tímea nevével fémjelzett Prestige Oktatási Stúdióban! A közel egy éves kurzusok végén Kulturális Rendezvényszervező és Közművelődési Szakember II. diplomával távoztam. A tanfolyamok során legfőképpen az tetszett, hogy az előadók nem csak előadásokat tartottak az adott témában, hanem mind tapasztalt szakemberek voltak, akik aktívan a szakmájukban dolgoztak. Ugyanakkor, csoporttársaim között is ráleltem egy-két kollégára, akikkel azóta is együttműködünk. Csak ajánlani tudom mindkét kurzust, illetve Timi oktatási stúdióját annak, aki ezen a pályán szeretne érvényesülni!

 • Husz Orsi

  Husz OrsiLifestyle blogger/vlogger

  Amellett, hogy az esküvőszervező tanfolyam naprakész elméleti tudást adott, sok gyakorlati kérdésre is választ kaphattunk itt, ami már a vállalkozás indításakor is nagy segítségünkre lehet. Az oktatók közt a szakma legjobbjait ismerhettük meg, Timi szórakoztató történeteit pedig sosem fogjuk elfelejteni! Fantasztikus volt a hangulat, és remekül hasznosítható tudást szereztem ebben a néhány hétben.

 • Király Nelli és Szabó-Dékány Dalma

  Király Nelli és Szabó-Dékány DalmaKirályi esküvők

  Timi oktatásain mindig a legjobb oktatók tanítottak minket akik nem csak a szakma szépségét mondták el, hanem a buktatókat, tapasztalataikat is megosztották velünk. Timi figyel arra, hogy felkészült és naprakész oktatókkal (akik egyben szolgáltatók is) dolgozzon. Az élet szépsége, hogy azóta is dolgozunk a mindennapokban azokkal a szolgáltatókkal akik segítettek nekünk elindulni az úton!
  Profi, felkészült csapat az övék.

 • Kondász Edit

  Kondász EditEsküvőszervező és szertartásvezető, Szeged

  A Prestige Oktatási Stúdióban egy élmény volt hallgatónak lenni, mert színes, hasznos és tartalmas órákban volt részem. Bizonyítja ezt a sikeresen működő esküvőszervező és szertartásvezető vállalkozásom. Ajánlom mindenkinek, aki a céljai és álmai megvalósítására törekszik!

 • Kovrig Dóra

  Kovrig DóraDodaKo márka tulajdonos-tervezője a Plus Size Advice blog írója

  Mivel rendezvényszervezéssel foglalkozom, szerettem volna ha tudásomat egy papír is igazolja!Az esküvőszervező tanfolyamot is elvégeztem, így nem volt kérdés, hogy most is Timiéket választom... 3 szó jut eszembe a tanfolyamról, profizmus, rugalmasság, és gyorsaság! Mindenkinek szívből ajánlom!

 • Mészáros Barbara

  Mészáros BarbaraEsküvőszervező

  Nagyon élveztem Timi előadásait, sztorijait, hiszen kétségtelenül sokat tapasztalt esküvőszervező, aki már szinte mindennel találkozott a szakmában amivel lehetett. Azt mondják, a jó pap is holtig tanul így bátran ajánlom a képzést új és régi szervezőknek is.

 • Muri Enikő

  Muri EnikőÉnekesnő

  Nagyon szerettem Timinél tanulni, sok hasznos, praktikus dologra hívta fel a figyelmünket az esküvőszervezéssel kapcsolatban. Csak ajánlani tudom mindazoknak, akik ezt a csodálatos hivatást választják vagy akik életük legszebb napját készülnek megszervezni. A siker ígyis-úgyis garantált!

 • Németh Ákos

  Németh ÁkosEsküvőszervező, rendezvényszervező

  Életem legszebb időszaka attól a pillanattól jött el hozzám, amióta beléptem a Prestige Oktatási Stúdió ajtaján. Felejthetetlen emlékeket kaptam, mind a tanároktól, mind a társaimtól. Fantasztikus, vidám embereket ismerhettem meg és annyi mindent tanultam, hogy ezért életem végéig hálás lehetek. Köszönöm szépen az itt töltött időt!

 • Pandula Judit

  Pandula JuditEsküvőszervező, Vintage Wedding Planner

  Az, hogy a Prestige Oktatási Stúdióba jelentkeztem, életem egyik legjobb döntése volt. Imádtam minden órát, minden alkalom izgalmas és szuper hangulatú volt. Kiváló alapot adott új, és most már sikeres vállalkozásomnak.

 •  Pankotai Anita

  Pankotai AnitaSminkmester

  Sminkmester vagyok 8 éve, és imádom a munkámat, rengeteg menyasszonynak készítettem már el a Nagy napjára sminkét, és rengetegszer hallgattam végig, milyen nehéz mindent kézben tartani, mire eljött a nap már nem is tudták sokan élvezni, ezért, amikor megláttam a Prestige Esküvőszervezői képzését, nem tétováztam és jelentkeztem azonnal! Magyarország legmagasabb szintű képzése, ahol szakemberek vezetnek be a szakma rejtelmeibe. Hihetetlen sokat tanultam, amit a mai napig hasznosítok. A menyasszonyok rendkívül hálásak, amikor szolgáltatókat ajánlok, vagy segítek megoldani egy-egy problémát...

 • Somorjai Ilona

  Somorjai IlonaCeremóniamesternő, előadóművész

  Rátkai Timi életében – családján kívül - már lassan 2 évtizede az esküvők, és azok szervezése körüli szolgáltatások maximális minősége jelenti a mindennapokat. Rengeteget dolgozott és dolgozik azért, hogy a házasulandók, életük egyik legszebb napját közvetve vagy közvetlenül a lehető legjobbá tegye. Szervezői készsége mellett évek óta képez a szakma számára talpraesett és dolgozni vágyó embereket. Örömmel tölt el, hogy némely képzésein magam is tanulhattam tőle.

 • Styaszni Dorina

  Styaszni DorinaFotómodell

  Nagyon boldog vagyok, hogy rátaláltam a Prestige Oktatási Stúdióra, mert egy fantasztikus csapatot ismertem meg. Két tanfolyamot is elvégeztem náluk, ez is azt mutatja mennyire jók abban amit csinálnak. Igényes, szép oktató terem várt bennünket, szuper tanárok foglalkoztak velünk, és a csoport is nagyon rendes, segítőkész volt. Az órák nem voltak unalmasak egyáltalán, saját sztorikkal dobták még jobban fel a tanórákat. Gyorsan elrepült és sajnáltam mikor vége lett ennek az egésznek. Még egyszer köszönök mindent Timi! További sikereket kívánok! És nincs kizárva, hogy még egy harmadik tanfolyamot is elvégezzek náluk! :)

 • Völgyi Zsuzsi

  Völgyi ZsuzsiÉnekesnő

  Aki a Prestige Oktatási Stúdiónak bármely képzését választja, biztosan nem bánja meg. Igényes környezetben, szakképzett tanároktól és előadóktól sajátíthatjuk el a szakmai tapasztalatokat, és tudást. A hallgatóknak a lehető legnagyobb mértékben minden biztosítva van, ami a tanulást segíti. Nagy örömömre szolgál, hogy magam is a Prestige-nél tanulhattam. Mindenkinek őszinte szívvel ajánlom, aki szeretne hiteles OKJ-s bizonyítványt, és precíz szaktudást.

 • AnitaSzertartásvezető Tanfolyam - 2023

  Kedves Timi és Tanár Úr!
  Szeretném megosztani Veletek (köszönöm Tanár Úr, ha megengedi a tegeződést), hogy a szertartásvezető tanfolyam minden elképzelésemet felülmúlta. Lényegre törő volt, színvonalas és
  alapos. Úgy érzem pár alkalom alatt minden tudnivalóval ellátott, ami az induláshoz szükséges.
  A képzés feléért egy önismereti utazással. Közelebb hozott az erősségeimhez, és rámutatott a fejlesztendő területekre is.
  Tanár Úr szavai a szakmai alázatról és az előadói felelősségről azt hiszem örökké csengeni fognak a fülemben. Rendkívül jól összefoglalta az előadóművészet sava-borsát. Kiváló pedagógiai érzékkel igyekezett megmutatni nekünk a szakma csúcsát, és az oda vezető utat is. Mindent átadott ami ahhoz szükséges, hogy élesben majd jól teljesítsek.
  Már csak ez van hátra! Oklevéllel a kezemben elfogadom a kihívást, örömmel vágok ebbe a gyönyörű hivatásba. Szeretettel várom mától az ifjú párokat, amennyiben elegáns, profi és meghitt ceremóniát szeretnének! :)
  Még egyszer köszönöm, és minden jót kívánok Nektek!

 • RóbertSzertartásvezető Tanfolyam - 2023

  Kedves Tímea!

  Róbert vagyok, frissen végzett (március 27.) okleveles szertartásvezető :)
  El szeretném mondani, hogy nagyon jól éreztem magam a tanfolyamon, mindennel meg voltam elégedve! Jó volt a szervezés, a tájékoztatás, maximálisan azt kaptam, amit a tanfolyam ígért. Szeretném megköszönni a TE segítő tanácsaidat, mindenképpen használni fogom őket a jövőben. Gratulálok az előadóknak, nagyon felkészülten tartották az előadást. Külön szeretném kiemelni Kovács Gábor Dénes tanár urat, aki nagyon jól hasznosítható, szakmai tanácsokat adott, rendkívüli pedagógiai érzékkel tudott értékelni és a helyes útra terelni a szöveg megírása kapcsán. Külön hálás vagyok azért, hogy személyre szabott tanácsokat is adott mindenkinek, amiből tudtunk tanulni. Köszönök szépen mindent!

 • KrisztinaSzertartásvezető Tanfolyam - 2023

  Kedves Timi!
  Szerettem az online képzésben, hogy interaktív, nemcsak hallgattuk az előadásokat, hanem mi is aktív részesei voltunk. Rengeteg hasznos információ összeszedve, színvonalasan mégis könnyedén, úgy, hogy munka után még beleférjen az esténkbe, és a fejünkbe.
  Aktív munkára voltunk ösztönözve, és a csoporttársak személyisége által nagyon sok ötletet kaptam. Azóta is rengeteget írok, újabb és újabb szövegkombinációk jutnak eszembe, hogy ezekhez az alapokhoz lehessen majd illeszteni az adott pár intellektusát.
  Nekem nagyon hasznos volt, abból a szempontból, hogy stílusilag el tudjam magam helyezni a piacon. Amit a Tanár Úr írt nekem a munkámra, nagy segítség ebben, hogy a szöveg elegáns, ünnepélyes mégis választékosan gördülékeny, és mindehhez kellemes a hangom. Nyilván ez majd behatárolja, hogy én milyen közeget fogok vonzani. De jó volt megtapasztalni a mesélős, anyáskodó, fussunk szaladjunk boldogok vagyunk, hangosan SZERETLEK, SZERETLEK, SZERETLEK,, túl teátrális, éneklős, lassú nyugodt előadásstílusokat is. imádtam!!! Mert szerencsére sokfélék voltunk a tanfolyamon .
  Köszönöm

 • ZsikeSzertartásvezető Tanfolyam - 2022

  Szia Timi!

  A mai napon megérkezett az oklevél és a tanúsítvány.
  Nagyon kellemes meglepetés volt számomra, hogy ilyen igényes, színes oklevelet adtatok. Büszkén fogom kirakni a Facebook és az instagram oldalamra, amiket majd szertartásvezetőként fogok megcsinálni.
  Köszönöm a tartalmas képzést! Számomra egy élmény volt!
  Mindenképp szeretnék szertartásvezetőként dolgozni, bővítve ezzel a jelenlegi tevékenységi körömet.
  Élni fogok a lehetőséggel és amikor legközelebb úgy járok Pesten, beugrok hozzátok!

 • MariettaSzertartásvezető Tanfolyam - 2022

  Kedves Timi! Kedves Tanár Úr!

  Fájó szívvel búcsúzom én is a tanfolyamtól! Magam sem gondoltam volna, hogy négy hét alatt ennyire szívemhez nő a képzés, az órák jó hangulata. Egy másfél éves kisfiú mellől maga volt a felüdülés a képzésre történő felutazás és a tanulás, ami rendkívül élményszerű volt. A tanár úrtól rengeteget kaptunk, azt hiszem, mondhatom a csoport nevében. Korábban ugyan több, hasonló gyakorlatorientált képzésen vettem már részt, de Prestige szertartásvezetői tanfolyamán rengeteg új és hasznos tudással gazdagodtam a beszédtechnikát és kommunikációs készségeket tekintve, köszönhetően Kovács Gábor Dénes tanár úrnak. Kérlek, adjátok át neki, hogy mennyire hálás vagyok érte! A képzésen túl az oktatóterem jól felszereltségét, könnyű megközelíthetőségét, valamint a magasan kvalifikált oktatók részvételét is pozitívumként tudom kiemelni, ezért jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki ezen a pályán gondolkodik! Köszönöm Mindannyiótoknak, hogy részese lehettem ennek a magas színvonalú képzésnek! Sok sikert a továbbiakban!

 • KrisztiSzertartásvezető Tanfolyam - 2022

  Kedves Timi!

  Részemről szintén köszönöm a sok mosolyt, kedvességet és segítséget, melyet Tőletek kaptam. Imádtam a tanfolyamot és a tegnapi vizsgán is - az izgalom ellenére - nagyon jól éreztem magam. Tanár Úrnak nagyon köszönöm a kedvesen szigorú :) és építő jellegű tanácsait, sokat és mindig kell gyakorolni, nagyon hasznos tudást szívtunk magunkba, melyet nem csak ezen a csodálatos pályán, de a hétköznapjainkban is kamatoztatni tudunk.
  További sok tanulót kívánok!

 • TeodóraSzertartásvezető Tanfolyam - 2022

  A Prestige Oktatási Stúdió egy életre szóló élmény volt számomra. Hálásan köszönöm Rátkai Timinek és Kovács Gábor Dénes tanár úrnak, hogy végig „fogták a kezünket” és hétről-hétre profin segítették a felkészülésünket a szertartásvezető vizsgára.

 • GyöngyiSzertartásvezető Tanfolyam - 2022

  Kedves Timi! Kedves Tanár Úr! Kedves Adri és Zsani!
  Magam részéről, nagyon örülök annak, hogy sok megelőző vívódás után belekezdtem ebbe a képzésbe.
  19 éve dolgozom anyakönyvvezetőként vidéken, kis hivatalban. 19 éve rendületlenül lelkesen és mindig újabb motivációval végzem ezt a munkát.Van külső esküvő helyszínünk ahol hivatalosan is eskethetünk.
  Az utóbbi két évben, egyre több igény volt arra, hogy a " hivatalos termi esküvőn kívül" egy másik időpontban , külső helyszínen tartsunk kibővített ünnepélyes ceremóniát a családi rendezvényen. Nyilván ez személy függő, hogy bevállalja- e az ember.... én örömmel vállatam ezeket a felkéréseket is.
  Tehát részben ennek köszönhetően és a nagy fiaim hatására döntöttem úgy, hogy részt veszek a képzésen, és okleveles szertartás vezetőként fogom a továbbiakban végezni a jelenlegi szép hivatásomnak ezt a kibővített részét is.
  Volt aki megkérdezte: Mi újat tudnak neked mondani, vagy mutatni egy ilyen képzésen?
  S igen, szeretném megköszönni az oktató csapatnak és Tanár úrnak a nagyon precíz, lényegre törő, rengeteg értékes információt és tájékoztatást adó oktató munkát!
  Én a magam részéről,nagyon hasznosnak tartottam a beszédtechnika és megjelenés vonatkozásában kapott segítő és építő jellegű oktatást!
  Az esküvőszervezés, szertartásvezetés előadások alkalmával rengeteg új információval, segédanyaggal lettem gazdagabb.
  Az előadásaitok közvetlen hangvétele, kellemes hangulata és tényleg lényegretörő de saját tapasztalataitokat is velünk megosztó tartalma által, rengeteg információ és ismeretanyagot adtatok át nekünk.
  Az anyakönyvvezető kolléganő előadása, pontos precíz , érthető és szintén kedves, közvetlen hangvételű volt.
  Részemről online képzés vonatkozásában kiváló szint amit egy résztvevő, hallgató kaphat egy ilyen képzéstől!
  Az órai előadások és az informatikai megoldás, valamint a kapott tananyag vonatkozásában is nagyon magas szintűnek, kiválónak értékelem a munkátokat!
  Köszönet érte! Vannak további terveim, szerintem még találkozni fogunk!
  Kívánok további sikeres munkát és sikeres együttműködést a csapatnak!

 • TiborSzertartásvezető Tanfolyam - 2022

  Koromból kifolyólag minden tanfolyamot fenntartásokkal kezelek.
  Vajon, mit tud adni, mi újat tud mutatni egy ilyen képzés?
  A Prestige Oktatási Stúdiónál, ahol a szertartásvezető tanfolyamot végeztem, már az első alkalomnál
  elmúlt ez a fajta kétely belőlem. Az előadók olyan minőségben adják át tudásukat a rendelkezésre álló időben, hogy az elképesztő. Aki az órán nem csak testben van jelen, hanem agyilag, lelkileg, az igen hasznos tudásra tehet szert.
  Bátran ajánlom őket, én is fogok még náluk képzésen részt venni.

 • AndiSzertartásvezető Tanfolyam - 2021

  Nagyon örültem, hogy rátaláltam a Prestige-re és belevágtam a szertartásvezető tanfolyamba. Nagyon tetszett az online verzió, bár menet közben egyre azt éreztem, hogy nagyon kíváncsi lennék, mit hozna ki belőlem ez személyesen, lévén, hogy visszahúzódó embernek tartom magam, bár az, hogy elő kell adni valamit, az viszont vonz.
  Nagyon inspirálóak voltak az előadók, valamint Tanár Úr gyakorlati órái is. A stílusa, az ötletei, a véleménye és kritikája mind-mind hatottak és szépen kezdenek is beépülni!
  Gratulálok az egészhez, szuper csapat állhat a Prestige mögött! Tényleg magával ragadó és én is azon gondolkozom, milyen tanfolyamra iratkozhatnék be Hozzátok :-)

 • AlexandraSzertartásvezető Tanfolyam - 2021

  Nagyon köszönöm a lehetőséget, és szívből örülök hogy Rátok találtam, amikor elhatároztam hogy elvégzem ezt a képzést. Magasan felülmúlta és túl is szárnyalta az előzetes elvárásomat az amit a Prestige Oktatási Stúdiótól, Tanár Úrtól, az Előadóktól kaptam. Emberileg és szakmailag is egyaránt. Úgy érzem amikor neki vágtam ennek a képzésnek, még csak sejtettem mit is szeretnék vagy merre induljak; a szertartás vezetéssel kapcsolatos ismereteim is csak a felszínt kapargatták. Azonban a tanfolyam alatt hallottak és tanultak abszolút megmutatták merre és hogyan érdemes bele fognom elindulnom. Nem tudok mást írni csakhogy hálásan köszönöm és biztosan nem ez volt az utolsó képzés amin részt vettem Nálatok!

 • LillaSzertartásvezető Tanfolyam - 2021

  Szuper képzésen vehettem rész, sokat tanultam az előadóktól és a tanár úrtól és tőled, mind a szakmai sajátosságokról, mind a helyes előadásmódról. Köszönöm ezt a remek élményt nektek, annyira tetszett a képzésetek, hogy most épp azon gondolkozom a rendezvényszervező vagy esküvőszervező tanfolyam legyen a következő.

 • NóraSzertartásvezető Tanfolyam - 2021

  Mindent megtettetek azért, hogy az online oktatás lehetőségeihez mérten a legjobb szertartásvezető váljon azokból, akikben megvan ehhez a tehetség, kitartás, alázat, akarat. KGD szakmai erényei szerintem őt az ország legjobb tanárai közé emelik, humora, empatiája, intelligenciája lehengerlő. Köszönjük a rengeteg hasznos infót, kulisszatitkot, tanácsot, biztos, hogy Titeket foglak ajánlani annak, aki kikéri ebben a véleményemet.
  További jó munkát kívánok!

 • PiroskaSzertartásvezető Tanfolyam - 2021

  Nagy reményekkel, és nagyon izgatottan vágtam bele a tanfolyamba. Egy percig nem bántam meg, hogy elkezdtem, mert minden reményemet felülmúlta a tanfolyam. Nagy megtiszteltetés, hogy megismerhettem Kovács Gábor Dénes Tanár Urat. Az egyik legkülönlegesebb ember, akivel valaha találkoztam. Köszönöm, hogy Téged is megismerhettelek, Timi. Rendkívül kedves ember vagy, szakmailag pedig vérprofi! A tanfolyamot csak ajánlani tudom, mert nagyon jól szervezett, rengeteg tudásanyaggal rendelkezik. A jövőben tervezem, hogy további tanfolyamokat végzek el, pl. esküvőszervező. Kérdésem az lenne, hogy a protokoll tanfolyamot szerveztek online formában, ugyanis a jelenléti oktatáson nem tudok részt, viszont nagyon érdekelne a téma.
  Köszönök mindent mégegyszer! Timi, neked pedig minden jót kívánok!

 • KíraSzertartásvezető Tanfolyam - 2021

  Kedves Timi!
  Nagyon köszönöm a munkátokat!
  Korábban másik cég által szervezett esküvői képzésen vettem részt ahol nagyon felületes oktatás volt ,nem volt interaktív. Ezzel szemben kellemesen csalódtam nálatok , hogy ilyen rövid idő alatt mennyire intenzíven adjátok át a tudást nekünk és mennyire sokat fejlődtem. Ez számomra nagyon pozitív volt! Az előadók illetve Te is nagyon kedvesek voltatok , közvetlenek! Tanàr Úrnak külön köszönet a rengeteg építő jellegű kritikáért!

 • MelindaSzertartásvezető Tanfolyam - 2021

  Amikor beiratkoztam a Szertartásvezető tanfolyamra nem gondoltam, hogy ilyen hatalmas élményben lesz részem. Mindenképpen a hagyományos oktatási módon szerettem volna tanulni, így a Covid helyzet miatt várnom kellett közel 6 hónapot. De megérte!!
  Az előadások alkalmával megismerhettük a szakma szépségeit, esetleges nehézségeit. Segítséget kaptunk saját vállalkozásunk elindításában és ami a legfontosabb, hogy mindezt egy olyan barátságos és jó hangulatú képzést keretében, amit mindenkinek őszinte szívből ajánlok!
  Ezúton mondok köszönetet Adriennek és Zsaninak, akik szívből jövő segítséggel, minden tapasztalatukat átadva vezettek minket a szakma rejtelmeibe , Gábor Tanár Úrnak, aki hihetetlen profizmusával, őszinteségével a legnagyszerűbb ember, akit valaha megismerhettem és nem utolsó sorban neked kedves Timi, hiszem nélküled mindezt a csodát nem élhettem volna át.

 • AlexandraSzertartásvezető Tanfolyam - 2021

  Az elmúlt pénteki napok és a vizsga napja, maga volt a csoda :) Hihetetlenül jól éreztem magam, nagyon sok tapasztalatot szereztem. A képzés és a vizsga lebonyolítása profi módon volt megszervezve, negatívumot nem is tudok mondani. Az előadók felkészültek voltak, minden fontos dolgot megosztottak velünk. Kovács Gábor Dénes Tanár Úr órái pedig óriási élményt nyújtottak. Anyakönyvvezetőként nem bántam meg, hogy elvégeztem ezt a képzést, sokkal többet adott nekem ez a pár alkalom, mint gondoltam volna. Bátran merem ajánlani mindenkinek! :)

 • ZsanettSzertartásvezető Tanfolyam - 2020 november

  Kedves Prestige, kedves Timi!
  Már a harmadik képzésen vettem részt a Prestige Oktatási Stúdiónál, és mindig pozitív élményekkel gazdagodtam. Leginkább azért választottam ezt a szertartásvezetői képzést, mert a korábbi tanfolyamokon is azt tapasztaltam, hogy itt hozzáértő, szakmabeli oktatók adják át a tudásukat, és gyakorlati ismertekkel gyarapíhatom tudásomat.
  Nagyon jó a csapat, Timi és a lányok a Prestigenél nagyon segítőkészek és rugalmasak.
  Ezúton is köszönöm, és szerintem még találkozunk :)

 • JuditSzertartásvezető Tanfolyam - 2020 szeptember

  Kedves Tímea, Beatrix, Tisztelt Kovács Gábor Dénes Tanár Úr és mindazok akok a szertartásvezetői tanfolyam szervezésében, lebonyolításában és oktatásában részt vettek!

  Ezúton szeretném megköszönni Nektek, Önöknek azt a munkát, energiát, mellyel hozzájárultatok , hogy számomra felejthetetlen élménnyé tegyétek az együttműködés minden pillanatát.

  Hatalmas élmény volt számomra az oktatás sok-sok új információval bővítve az ismereteimet.
  Rendkívül korrekten , végtelenül tisztességesen ment minden.

  Én még online oktatáson nem vettem részt, de azt gondolom, hogyha jellemeznem kellene azt mondanám igen ilyennek kell lennie.

  Külün köszönet Tanár Úrnak azért a türelemért, őszinteségért,, jószándékú jellemzésekért, mellyel támogatott minket abban, hogy sikeres vizsgát tehessünk! Hatalmas tehetség ő minden szava kincs!!

  Timi Neked élmény volt hallani optimista hangodat, látni pozitív kisugárzásodatt!

  Szóval hiányozni fogtok !!!!

  Én személy szerint mindent köszönök, szeretettel gondolok Rátok, Önökre!!

  Kívánom álmaitok megvalósulását, békét, egészséget minden napotokra a csodát!!

 • JuditSzertartásvezető Tanfolyam - 2019 december

  Kedves Prestige csapata!

  Egy igazán színvonalas,minőségi oktatásban vehettem részt,amely véleményem szerint kellően felkészített a szertartásvezetői szakmára.Mindenki profi,emellett nagyon kedves és segítőkész! A legjobb döntés volt,amikor jelentkeztem,köszönöm még egyszer az elmúlt heteket!

 • ÁgnesSzertartásvezető Tanfolyam - 2019

  Kedves Timi!
  Szívből gratulálok a tanfolyam megszervezéséhez. Többdiplomás pedagógus vagyok, többek között nyelv- és beszédfejlesztés területén is, és nagyon, nagyon hasznos volt a képzés. Amellett minden előadás értékes és magas színvonalú volt. Úgy érzem, amiért mentem, azt kaptam.
  Bővítettem ismereteim, jobb előadóvá váltam, sok élménnyel gazdagodtam és szertartásvezető lettem :)
  Hálásan köszönök mindent, és további sok sikert kívánok én is Nektek!

Szertartásvezető tanfolyam, képzés

Siess, nehogy lemaradj!

Szertartásvezető Tanfolyamunk csoportlétszáma maximum 25 fő!

Amennyiben szeretnéd lefoglalni helyed következő csoportunkban kérjük, kattints ide a regisztrációhoz!

Regisztráció