Prestige Oktatási Stúdió
Szertartásvezető tanfolyam, képzés Szertartásvezető tanfolyam, képzés
Szertartásvezető tanfolyam, képzés

A szertartásvezető Tanfolyamról

Most itt a lehetőség, hogy ezt nálunk megtanuld. Tanfolyamunkon sok éve dolgozó szertartásvezetőktől tanulhatod meg a szakma fortélyait, anyakönyvvezető előadónk vezet be a polgári szertartások hatályos szabályozásába. Beszédtechnika tanár segítségével sajátíthatod el azokat a technikákat mellyel igazán ünnepélyes hangon szólhatsz a násznéphez. Operatőrrel, videós gyakorlatok keretében gyakorolhatod be a szertartások vezetését. Tanulhatsz arról, hogy működhetsz együtt esküvőszervezéssel, tanácsokkal segítünk a vállalkozásod beindításában is.

Hisszük, hogy egy jó szertartásvezető legfontosabb ismérve a hiteles „színészi” alakítás, az, hogy a résztvevők egyrészt biztosak legyenek abban, hogy valódi szertartást látnak, másrészt mind az ifjú pár, mind a vendégek élményként éljék át a szertartást, ne kötelező programként.

Ezért a tanfolyam szerves részét képező anyakönyvvezető, szertartásvezető, esküvőszervező előadásaink mellett kiemelt helyet kap a színészmesterség alapjainak oktatása.

A tanfolyam színészmesterség órái során olyan képességek fejlesztése, ismeretek átadása a cél, amelyek a szertartásvezető tevékenységének sikeres és élményszerű gyakorlati megvalósításához vezethetnek. Az interaktív, oldott hangulatú csoportos foglalkozások során tudatosítjuk a szertartás színvonalas irányításához elengedhetetlenül fontos koncentrációs, empatikus, szövegalkotó és improvizációs képességeket, mélyítjük az önismeretet, fejlesztjük a beszéd- és előadói technikát. A színészmesterség azon alapismeretei kerülnek kiemelésre, átadásra a rögtönzött helyzetgyakorlatok, valamint a filmes bemutató elemzések során, amelyek alkalmazása a vezető és a résztvevők számára is emlékezetesen örömteli szertartás megrendelését eredményezhetik.

Szertartásvezető tanfolyam, képzés

Siess, nehogy lemaradj!

Szertartásvezető Tanfolyamunk csoportlétszáma maximum 25 fő!

Amennyiben szeretnéd lefoglalni helyed következő csoportunkban kérjük, kattints ide a regisztrációhoz!

Regisztráció