Prestige Oktatási Stúdió
Szertartásvezető tanfolyam, képzés Szertartásvezető tanfolyam, képzés
Szertartásvezető tanfolyam, képzés

A szertartásvezető Tanfolyamról

Évtizedes tapasztalat, számtalan sikeres szertartásvezető

Oktatási Stúdiónk immár közel egy évtizede oktatja a jövő szertartásvezetőit, akik sikereire nagyon büszkék vagyunk, örömmel látjuk és követjük pályafutásukat. A munkánk legnagyobb elismerése, hogy a ma hazánkban tevékenykedő szertartásvezetők jelentős része nálunk tanulta meg a szakma fortélyait, és örömmel említ minket mindig, ha a kezdetekről kérdezik.

Milyen előadásokra számíthatsz?

Tanfolyamunkon sok éve dolgozó szertartásvezetőktől tanulhatod meg a szakma fortélyait, anyakönyvvezető előadónk vezet be a polgári szertartások hatályos szabályozásába. Beszédtechnika tanár segítségével sajátíthatod el azokat a technikákat mellyel igazán ünnepélyes hangon szólhatsz a násznéphez. Videós gyakorlatok keretében gyakorolhatod be a szertartások vezetését. Tanulhatsz arról, hogy működhetsz együtt esküvőszervezéssel, tanácsokkal segítünk a vállalkozásod beindításában is.

Színészmesterség alapjai

A tanfolyam színészmesterség órái során olyan képességek fejlesztése, ismeretek átadása a cél, amelyek a szertartásvezető tevékenységének sikeres és élményszerű gyakorlati megvalósításához vezethetnek. Az interaktív, oldott hangulatú csoportos foglalkozások során tudatosítjuk a szertartás színvonalas irányításához elengedhetetlenül fontos koncentrációs, empatikus, szövegalkotó és improvizációs képességeket, mélyítjük az önismeretet, fejlesztjük a beszéd- és előadói technikát. A színészmesterség azon alapismeretei kerülnek kiemelésre, átadásra a rögtönzött helyzetgyakorlatok, valamint a filmes bemutató elemzések során, amelyek alkalmazása a vezető és a résztvevők számára is emlékezetesen örömteli szertartás megrendelését eredményezhetik.

Tanulj és vizsgázz online, bárhonnan a világon

Tanfolyamunk 100%-ban online formában elvégezhető. A valós idejű interaktív alkalmak mellett tanulóink hozzáférést kapnak online oktatási felületünkhöz is, ahonnan segédanyagokat, jegyzeteket, a munkájukhoz kapcsolódó szerződésmintákat tölthetnek le. Sikeresen végzett tanulóink a képzés elvégzését igazoló oklevelet és hivatalos tanúsítványt is otthonukban vehetik át.

Regisztráció
Szertartásvezető tanfolyam, képzés

Siess, nehogy lemaradj!

Szertartásvezető Tanfolyamunk csoportlétszáma maximum 25 fő!

Amennyiben szeretnéd lefoglalni helyed következő csoportunkban kérjük, kattints ide a regisztrációhoz!

Regisztráció