Prestige Oktatási Stúdió
Szertartásvezető tanfolyam, képzés Szertartásvezető tanfolyam, képzés
Szertartásvezető tanfolyam, képzés

A szertartásvezető Munkája

Szertartásvezető az, aki egy meseszép külső helyszínen, az Ifjú Párral egyeztetve, az álmaikat megvalósítva tart olyan szertartást, mely valóban róluk mesél és egy életre emlékezetes. Ma, az esküvői szolgáltatások széles kavalkádjában, a valóban minőségi esküvőkön már nem kell megelégedni egy futószalagszerű esketéssel a házasságkötő teremben!

A szertartásvezető szolgáltatás az elmúlt években nyert egyre szélesebb teret a magyarországi esküvői piacon, és mára a legszebb esküvők elengedhetetlen kelléke lett. Gyakran halljuk helyszínek, esküvőszervezők részéről, hogy mekkora igény van jó, és megbízható szertartásvezetőkre, akiket szívesen ajánlanának párjaiknak, mert az igazán jó szertartásvezetők naptárja gyorsan betelik. Ez jelzi, hogy olyan álomszakmát tanulhatsz nálunk, mely egyben jövedelmező is, és hazánkban egyre szélesedő piaccal rendelkezik.

Figyelem! A Szertartásvezető nem anyakönyvvezető! Az anyakönyvvezető az önkormányzati hivatalnál dolgozik alkalmazottként, munkájának csak szelete a hivatalos házasságkötések levezetése, munkaideje nagyobb részében a hivatalos anyakönyvezéssel kapcsolatos adminisztratív feladatokat látja el a születésektől a halálesetek anyakönyvezéséig. A szertartásvezető szolgáltató, aki külső helyszínen, a pár igényei szerint, személyre szabott szöveggel, számukra kedves közös momentumokkal bonyolítja le az esküvői szertartást azt követően, hogy annak hivatalos adminisztrációja a hivatalban már megtörtént.

Szertartásvezető tanfolyam, képzés

Siess, nehogy lemaradj!

Szertartásvezető Tanfolyamunk csoportlétszáma maximum 25 fő!

Amennyiben szeretnéd lefoglalni helyed következő csoportunkban kérjük, kattints ide a regisztrációhoz!

Regisztráció