A Szertartásvezető munkája

Szertartásvezető az, aki egy meseszép külső helyszínen, az Ifjú Párral egyeztetve, az álmaikat megvalósítva tart olyan szertartást, mely valóban róluk mesél és egy életre emlékezetes. Ma, az esküvői szolgáltatások széles kavalkádjában, a valóban minőségi esküvőkön már nem kell megelégedni egy futószalagszerű esketéssel a házasságkötő teremben!

A szertartásvezető szolgáltatás az elmúlt években nyert egyre szélesebb teret a magyarországi esküvői piacon, és mára a legszebb esküvők elengedhetetlen kelléke lett. Gyakran halljuk helyszínek, esküvőszervezők részéről, hogy mekkora igény van jó, és megbízható szertartásvezetőkre, akiket szívesen ajánlanának párjaiknak, mert az igazán jó szertartásvezetők naptárja gyorsan betelik. Ez jelzi, hogy olyan álomszakmát tanulhatsz nálunk, mely egyben jövedelmező is, és hazánkban egyre szélesedő piaccal rendelkezik.

Figyelem! A Szertartásvezető nem anyakönyvvezető! Az anyakönyvvezető az önkormányzati hivatalnál dolgozik alkalmazottként, és vezeti le a hivatalos polgári házasságkötést. A szertartásvezető szolgáltató, aki a párral egyeztetve vezényli le a külső polgári ceremóniát azt követően, hogy a hivatalban az aláírás megtörtént.

Szertartásvezető tanfolyam Szertartásvezető tanfolyam