Prestige Oktatási Stúdió
Szertartásvezető tanfolyam, képzés Szertartásvezető tanfolyam, képzés
Szertartásvezető tanfolyam, képzés

A tanfolyam Oktatói

Deli GáborDeli Gábor

Deli Gábor

Szertartásvezető tanfolyamunkon számtalan olyan gyakorlat, feladat vár a résztvevőkre, melyekhez fontos az oldott hangulat, a jól együttműködő csoport. Gábor, aki coachként jó ismerője a csapatépítés rejtelmeinek a képzés első óráiban segít az egymás számára idegen résztvevőkből oldott hangulatú, egymást támogató csoportot kovácsolni. Eredményességét jól mutatja, hogy végzett csoportjaink tagjai a mai napig tartják a kapcsolatot és segítik egymást később a munkában.

Kovács Gábor DénesKovács Gábor Dénes

Kovács Gábor Dénes

Az elmúlt három évtizedben főként az előadó-művészet oktatásával foglalkozott, mindenek előtt a színész képzéssel. Tizenöt esztendeig vezette a Nemzeti (később Pesti Magyar) Színiakadémiát. Majd vezetője volt a GNM Színitanodának, s az Operettszínházban működő PB Stúdiónak. Jelenleg az Európában is egyedülállóan komplex előadó-művészeti oktatási központ kialakításával foglalkozik, az Artistaképző Intézet igazgatójaként.

Az elmúlt évtizedekben volt alkalma kidolgozni a színész képzés tananyag tartalmait, tankönyvét, valamint szerkesztette színházművészeti folyóiratot (Szín-Világ), s rendezte számos kiállítást, köztük a Színészmúzeum egykori állandó kiállítását. Rendező-tanárként több tucat produkciót vitt színre.

Rátkai TímeaRátkai Tímea

Rátkai Tímea

Timi esküvőszervező, az Esküvőszervezők és Esküvői Szolgáltatók Szövetségének elnöke, aki a esküvőszervezők és rendezvényszervezők képzésében vesz részt. Rálátással bír az esküvői piacra, pontosan látja, mik azok az erősségek és hiányosságok, melyekkel a szertartásvezető szolgáltatási ág küzd, jó tanácsokkal lát el mindenkit, aki most indul a pályán és szeretne sikeres karriert felépíteni.

Csonka AdriennCsonka Adrienn

Csonka Adrienn

14 évesen pályaválasztáskor felmerült benne, hogy anyakönyvvezető lesz, de az élet végül más irányba terelte akkor. Majd felnőttként lehetőséget kapott, hogy kipróbálja magát szertartásvezetőként egy barátnője esküvőjén, és egyből tudta, hogy ezzel szeretne foglalkozni a jövőben. Egyedi, személyre szabott szertartást kap az, az ifjú pár aki Adriennt választja! Imád szervezkedni, odafigyelni a részletekre, emberekkel foglalkozni, és persze beszélni.
Hallgatóink számtalan hasznos tippet és tanácsot kapnak tőle a tanfolyam során, illetve a későbbiekben is szívesen segíti munkájukat!

Szertartásvezető tanfolyam, képzés

Siess, nehogy lemaradj!

Szertartásvezető Tanfolyamunk csoportlétszáma maximum 25 fő!

Amennyiben szeretnéd lefoglalni helyed következő csoportunkban kérjük, kattints ide a regisztrációhoz!

Regisztráció