A tanfolyam előadóiról

Deli Gábor
Szertartásvezető tanfolyamunkon számtalan olyan gyakorlat, feladat vár a résztvevőkre, melyekhez fontos az oldott hangulat, a jól együttműködő csoport. Gábor, aki coachként jó ismerője a csapatépítés rejtelmeinek a képzés első óráiban segít az egymás számára idegen résztvevőkből oldott hangulatú, egymást támogató csoportot kovácsolni. Eredményességét jól mutatja, hogy végzett csoportjaink tagjai a mai napig tartják a kapcsolatot és segítik egymást később a munkában.

Kovács Gábor Dénes
Színészpedagógus, rendezőtanár. A Gór Nagy Mária Színitanoda, korábban a Nemzeti, ill. Pesti Magyar Színiakadémia igazgatója. Számos szakirányú publikáció, közöttük A színészmesterség alapismeretei c. tankönyv szerzője.

Rátkai Tímea
Timi esküvőszervező, az Esküvőszervezők és Esküvői Szolgáltatók Szövetségének elnöke, aki a esküvőszervezők és rendezvényszervezők képzésében vesz részt. Rálátással bír az esküvői piacra, pontosan látja, mik azok az erősségek és hiányosságok, melyekkel a szertartásvezető szolgáltatási ág küzd, jó tanácsokkal lát el mindenkit, aki most indul a pályán és szeretne sikeres karriert felépíteni.

Csonka Adrienn
14 évesen pályaválasztáskor felmerült benne, hogy anyakönyvvezető lesz, de az élet végül más irányba terelte akkor. Majd felnőttként lehetőséget kapott, hogy kipróbálja magát szertartásvezetőként egy barátnője esküvőjén, és egyből tudta, hogy ezzel szeretne foglalkozni a jövőben. Egyedi, személyre szabott szertartást kap az, az ifjú pár aki Adriennt választja! Imád szervezkedni, odafigyelni a részletekre, emberekkel foglalkozni, és persze beszélni.
Hallgatóink számtalan hasznos tippet és tanácsot kapnak tőle a tanfolyam során, illetve a későbbiekben is szívesen segíti munkájukat!

Szertartásvezető tanfolyam Szertartásvezető tanfolyam