A tanfolyam előadóiról

Deli Gábor
Szertartásvezető tanfolyamunkon számtalan olyan gyakorlat, feladat vár a résztvevőkre, melyekhez fontos az oldott hangulat, a jól együttműködő csoport. Gábor, aki coachként jó ismerője a csapatépítés rejtelmeinek a képzés első óráiban segít az egymás számára idegen résztvevőkből oldott hangulatú, egymást támogató csoportot kovácsolni. Eredményességét jól mutatja, hogy végzett csoportjaink tagjai a mai napig tartják a kapcsolatot és segítik egymást később a munkában.

Kovács Gábor Dénes
Színészpedagógus, rendezőtanár. A Gór Nagy Mária Színitanoda, korábban a Nemzeti, ill. Pesti Magyar Színiakadémia igazgatója. Számos szakirányú publikáció, közöttük A színészmesterség alapismeretei c. tankönyv szerzője.

Rátkai Tímea
Timi esküvőszervező, az Esküvőszervezők és Esküvői Szolgáltatók Szövetségének elnöke, aki a esküvőszervezők és rendezvényszervezők képzésében vesz részt. Rálátással bír az esküvői piacra, pontosan látja, mik azok az erősségek és hiányosságok, melyekkel a szertartásvezető szolgáltatási ág küzd, jó tanácsokkal lát el mindenkit, aki most indul a pályán és szeretne sikeres karriert felépíteni.

Pandula Judit
Judit kedvelt szertartásvezető, aki a hazai szertartások mellett gyakran adja össze Máltán a Magyarországról érkező párokat. Bájos személyiségével, kedves mosolyával, visszafogott megjelenésével nagyon közkedvelt az Ifjú Párok körében. Arra kértük, hogy a szertartásvezető munkájának részleteibe avassa be tanulóinkat, kezdve az első egyeztetésektől az esküvő napján történő lebonyolításig. Számtalan apró szakmai trükköt is megtudhattok Tőle!

Szertartásvezető tanfolyam Szertartásvezető tanfolyam